Lakara

Servis - rezervni deli

Kot pooblaščeni zastopniki firme Engel v Sloveniji izvajamo vse vrste servisnih storitev na strojih. Glede na potrebe se skušamo kar najbolj prilagajati strankam s hitrim odzivnim časom. Naši serviserji za stalno usposobljenost skrbijo z izobraževanjem v matični firmi v Avstriji.

Pri naročanju servisnih storitev je potrebno navesti čim več informacij, kot so :   model stroja, serijska številka stroja, leto izdelave stroja,  kako se je stroj ustavil,  kaj ne deluje, ali se ta napaka pojavlja že dlje časa,…

Vse te informacije pošljite na naš servisni mail: servis@lakara.si  in v najkrajšem času vas bo nekdo kontaktiral. K naročilu servisa priložite tudi naročilnico.

Prevzemamo tudi skrb za stalno ustrezno stanje olja v strojih. To zagotavljamo z obdobnim jemanjem vzorcev olja po posamičnih strojih. Na osnovi rezultatov analize se potem odloči o nadaljnjih ukrepih. Lahko se naredi filtracija olja s katero odvzamemo olju trdne delce in vodo. Če je olje preveč iztrošeno in kontaminirano se ga zamenja.
Najboljša varianta, ki na dolgi rok pomeni najmanj stroškov pa je prigraditev dodatne filtrirne naprave, ki stalno prečrpava olje preko dodatnega filtra. S takšno napravo se olju znatno podaljša življenjska doba in hkrati je to garancija za zmanjšanje težav na hidravličnem sistemu.

Kontakt za naročilo servisnih storitev:

Email:  servis@lakara.si
Telefon:  +386 (0)5 905 75 00

 

Rezervni deli

Nujni rezervni deli so po večini dobavljivi v 24 urah. Nekaj od tega imamo tudi na zalogi, tako da je izostanek proizvodnje za stranko čim krajši.

Pri naročanju rezervnih delov nam je v pomoč natančna določitev rezervnega dela.

Za to potrebujemo proizvodno številko stroja in naročniško oznako rezervnega dela. V pomoč za naročanje so tukaj navodila (pdf).

Kontakt za naročilo rezervnih delov:

Email:  servis@lakara.si
Telefon:  +386 (0)5 905 75 00

 

Zagon strojev, postavitev, avtomatizacija

Po dogovoru prevzamemo vse aktivnosti od prevoza stroja, postavitve na mesto v proizvodnji, zagona, …. Na željo stranke naredimo tudi predelavo stroja, nadgradnjo ali konfiguracijo, ki je potrebna.

Email:   servis@lakara.si
Telefon:  +386 (0)5 905 75 00