Lakara

WELKER - produkti

condibox.jpg

CONDIBOX 

Box oblikovan za optimitacijo prostora in volumna. Upravljanje naravnih virov danes igra ključno vlogo v trgovanju po svetu. Box Design optimizira potreben volumen in ga tako zmanjša za 40%, kar se odraža tudi na bistveno manjši porabi energije. Poleg tega Ultraflat zasnova CONDIBOX-a omogoča montažo neposredno na tovarniška tla in hitro polnjenje ter praznjenje, kar povečuje učinkovitost. 

condibox_tunnel.jpg

CONDIBOX TUNNEL

Ker ima avtomatizacija vedno večjo vlogo v tekstilni industriji, so popolnoma avtomatizirani stroji CONDIBOX TUNNEL ključni elementi v linijski naprav.  WELKER ponuja popolnoma avtomatizirano linijsko napravo s pakiranjem in vgrajenim TUNNEL delom. 

condibox_excella.jpg
CONDIBOX EXCELLA

je prvi stroj take vrste, ki ga je mogoče naložiti s strani in tako za natovarjanje ne potrebuje platforme. Posledično torej zmanjša porabo prostora za 50% v primerjavi s konvencionalnim strojem. Zasnova Ultraflat omogoča hitro nakladanje in razkladanje, medtem ko se vrata odpirajo na vrhu in tako popolnoma izkoristijo prostor. 

condibox_compact.jpg
 CONDIBOX COMPACT 

Tekstilna industrija zaradi vedno večjih potreb po prilagajanju zahteva, da so kapacitete strojev čim bolj fleksibilne. Najboljša rešitev je za male in srednje velike serije je Ultraflat CONDIBOX COMPACT, kateri zmore dnevno obdelati od 600 vse do 7200kg materiala. Zaradi svoje kompaktne oblike je še posebej primeren decentralizirano obdelovanje, idealen pa je tudi za tkalnice in tovarne pletenin.

vapomat_ht.jpg
 
 VAPOMAT HT 

VAPOMAT HT je stroj, ki zmore visoke toplotne nastavitve (do 140°C) in tako zmanjša kondenzacijo v procesu segrevanja in odpravlja vodne kapljice s sistemom radialnega toka. Zaradi svoje zasnove pa se lahko uporablja tudi pri nizkih stopinjah, od 32°C do 105°C.

piccolo_ht.jpg
 PICCOLO HT 

Piccolo HT sistem je  stroj posebej primeren za maloserijsko proizvodnjo in laboratorijsko uporabo. Razpon možnosti je enak kot pri ostalih napravah in omogoča spreminjanje vseh parametrov, le sama prostornina stroja je manjša.

welker_blueline.jpg
WELKER Blue Line

Uporablja tri ključne elemente delovanja: brez vodne črpalke, kaskadni energijski sistem in recikliranje kondenzirane vode. S tem produktom je WELKER pričel prispevati k trajnostnem delovanju. To prinaša jasno sporočilo, ki ga vidijo tudi vaše stranke in sicer da skrbite za okolje, hkrati pa tudi sebi nižate stroške porabe energije.

autodoffer_200.jpg
CONDIBOX AUTODOFFER

Ponuja tradicionalno zasnovo stroja, ki ima dodano platformo za nakladanje in razkladanje s pin tovornjakom, sicer pa ima stroj iste lastnosti kot CONDIBOX Line.

duplex.jpg
 CONDIBOX DUPLEX / TRIPLEX

Patentiran CONDIBOX DUPLEX / TRIPLEX je prva naprava stroj, ki se lahko naloži s strani in tako odpravlja potrebo po platformi za nakladanje. S tem se prihrani kar 50% prostora v primerjavi z običajnimi stroji. Zasnova Ultraflat omogoča hitro nakladanje in razkladanje.

condibox_gfy.jpg
CONDIBOX GFY

Naprave CONDIBOX GFY so bili posebej razvite za preje iz steklenih vlaken. Condibox GFY se uporablja tako po procesu navijanja vlaken, kot tudi preden se material prične tkati.