Lakara

TG-ekstrudor

TG-EKSTRUDOR

TG-extruder slika

Primeri uporabe TG EKSTRUDORJA:
– direktna predelava majhnih kosov in dolivkov
– kompaundiranje specialnih receptur ali barv
– predelava prahu v visoko kvaliteten granulat
– predelava kritičnega granulata v visiko kvaliteten granulat

Nov termo granulator 20 vam omogoča, da sprememnite problematične materiale, kot tudi majhne izmetne kose in dolivke direktno v visokokvalitetni granulat. TG20 proizvaja granulat, ki je primerljiv po kvaliteti in karakteristikah tečenja z novim granulatom. Proizveden granulat je lahko ponovno uporabljen ali pa se ga dodaja v proizvodni proces z absolutnim zaupanjem.

TG20 predeluje vse vrste polimernih materialov na varen in zanesljiv način in je prava rešitev za vse primere, kjer mehansko drobljen material ni moč porabiti pravilno nazaj v proces.

Sistem predstavlja kompakten počasi tekoč ekstrudor z velikim vstopnim delom in z dvema polžema, od tega eden z  veliko vijačnico, kar omogoča granulatu, ki se slabo posipa, dolivkom ali celo manjšim kosom, da se z lahkoto polni v cilinder.


Velik vstopni del z dodatnim polžem zagotavlja pretok vseh vrsta granulata z zelo slabimi karakteristikami tečenja. Poskrbi tudi za pretok in predelavo  prahu, zelo grobega granulata pa do majhnih dolivkov ali cel omajhnih plastičnih kosov.
Pogonska hitrost in izhodna hitrost mlina je prilagojena na proces extrudorja in s tem zagotavlja homogen granulat, primerljiv z originalnim granulatom.