Lakara

Ryng

Ryng
Ryng

UNIVERZALNA NAPRAVA ZA NADZOR PROIZVODNJE

Zelo preprost sistem merjenja produktivnosti in učinkovitosti polnjenja.

Prednosti:

• Spremljanje porabe materiala v realnem času
• Nadzor proizvodnih serij
• Statistika proizvodnih kapacitet
• Primeren za uporabo s katerim koli transportnim sistemom
• Oddaljen dostop preko WinFactory vmesnika

črta piovan

Da bi imeli konstantno in natačno merjenje količine transportiranega materiala iz zalogovnika v lijak na stroju, in ob tem omogoča operaterju, da sprejme takojšne ukrepe za spremembo parametrov stroja, predvsem pa da bi imel informacije o učinkovitosti stroja, je PIOVAN razvil poseben sistem spremljanja proizvodnje, ki se imenuje RYNG.

RYNG je oblikovan kot sestavni del, vstavljan med sesalno posodo in zalogovnikom, z visoko natačno tehtnico, postavljeno znotraj njega.

Sistem uporablja lastno programsko opremo, v skladu s posebnimi algoritmi, ki zbirajo podatke, jih interpretirajo in s tem prikazujejo dejansko količino prenesenega materiala. Ryng dejansko meri količino materiala ki ga polnilna postaja pretovori v lijak na stroju z zagotavljanjem podatkov neposredno iz stroja in tako v vsakem trenutku zagotavlja real-time premerjavo med pričakovano in dejansko porabo materiala.

Poleg tega je program narejen tako, da izključi ali zmanjša na minimum vsa nihanja v meritvah, ki jih neizogibno povzročijo vibracije dozatorja ali samega stroja. Tako sistem dosega visoko natančnost merjenja s stopnjo napake manjšo od 1%.