Lakara

genesys

Genesys sušenje z visokim izkoristkom

nadzor procesa in najnižja poraba energije – 69,2 Wh / kg preverjen s strani TÜV

● Procesne spremenljivke s funkcijo nadzora

● Polno delovanje s samodejnim prilagajanjem

● Prilagajanje in stabilizacija s samodejnim pretokom zraka

● Regeneracijski sistem rekuperacije toplote

● Izredna učinkovitost brez potrebe po hladilni vodi

● Napreden industrijski nadzor, ki temelji PC

Piovan sušilniki so namenjeni za delo v stabilnih razmerah v vseh predelovalnih fazah – zagon, proizvodnja, pripravljenost in zapiranje sistema. Parametri procesa in rosišča so konstantno vzdrževani in vedno na optimalni ravni za ustrezno pristopanje k PET. V ospredju pri razvoju sistemov, ki bolj spoštujejo okolje in so sposobni zmanjšati in optimizirati izrabo energije, je Piovan razvil GENESYS, novo generacijo sušilnih strojev. Opremljen z inovativnimi in patentiranimi napravami, se je sposoben v celoti avtomatsko prilagoditi tako, da sistem sušenja deluje optimalno in s tem viša zmogljivost na maksimum.

Glavne značilnosti:

  • Samonastavitev sušilca za dejanske potrebe proizvodnje, s pomočjo prejetih signalov, ki izhajajo iz celic z visoko ločljivostjo. Sistem sam prilagodi nastavljene vrednosti, s čimer omogoča optimizacijo procesa sušenja kot tudi zmanjša porabo potrebne energije
  • Constant Dew Point, brez nihanj. Naprava za upravljanje procesa zračnih tokov (tipična značilnost Piovan sušilnikov) ohranja temperaturo rosišča konstantna in na zahtevanih vrednosti, s čimer optimizira energijo, potrebno za obnovo stolpa, s prihranki na potrošnjo, ki je lahko višja od 50%.