Lakara

duo

Zmogljivi stroji za velike izdelke 

Visoko zmogljivi brizgalni stroji zapiralne sile nad 3500 kN so pomemben del Englovega prodajnega programa že več kot 40 let. Ne glede na to ali zapiralne enote delujejo na sistem klešč ali preko sistema vzpostavitve zapiralne sile preko hidravličnih cilindrov, so bili stroji ENGEL vedno optimalna izbira za proizvajalce velikih brizganih kosov. Sedanja serija duo strojev, ki se ponaša s sistemom dvoploščne zapiralne enote, nadaljuje to tradicijo in postavlja nove standarde na področju prilagodljivosti in učinkovitosti.

Argumenti:

– Širok razpon strojev, 11 velikosti od ENGEL duo 350 do ENGEL duo 5500 ton.

– Minimalen tloris stroja zahvaljujoč kompaktnemu dvoploščnemu sistemu zapiralne enote.

– Kratek čas ciklusa je omogočen z dvema diagonalno postavljenima cilindroma za hitre hode odpiranja in zapiranja in z značilnim hitrim zaklepanjem zapiralnih klešč s hitrim vzpostavljanje zapiralnega tlaka.

– Zanesljivo delovanje stroja in odlična kvaliteta brizgancev zahvaljujoč natančnemu vodenju vpenjalnih plošč, natančna izdelava paralelnosti vpenjalnih plošč in občutljivi nastavitvi varovanja orodja med zapiranjem.

– Energijsko varčni pogonski motorji, dvoploščni zapiralni sistem z optimiziranim dizajnom in izboljšanimi zmogljivostmi so posebne značilnosti, ki zaznamujejo tretjo generacijo strojev