Lakara

Podjetje

Podjetje LAKARA d.o.o. združuje kvaliteto, znanje in strokovnost na enem mestu. Ustanovljeno je bilo leta 2012. Prvotno z namenom zastopanja podjetja ENGEL Austria na slovenskem trgu, v nadaljevanju pa bomo dopolnjevali prodajni program do popolne ponudbe za industrijo predelave plastičnih mas. V podjetju je združena ekipa strokovnjakov, ki so zagotovilo za stalno rast in konkurenčnost na trgu.

LAKARA d.o.o.
ime, ki predstavlja bogastvo izkušenj v tehnologiji predelave plastičnih mas. Direktor podjetja in vodja prodaje, Cvetko Dolenc, ki je vrsto let delal kot vodja proizvodnje v plastičarski industriji, se dobro zaveda izzivov, pred katere ga postavljajo stranke. Peter Bokal, ki ima 15 let izkušenj v proizvodnji predelave plastičnih mas v avtomobilski industriji pokriva tehnično področje in prevzema odgovornost za aplikativne tehnologije, projekte na ključ in izobraževanje. Milan Kepa, ki je delal kot vodja vzdrževanja pri enem od pomembnejših kupcev družbe ENGEL pa prevzema področje servisa, vzdrževanja strojev in ostale opreme.

Družba LAKARA načrtuje ustanoviti lasten tehnični center z dvema strojema vedno na voljo za test, predstavitev, trening,… Na isti lokaciji imamo tudi pisarniške prostore. Postopoma s širjenjenm ponudbe na področju opreme in storitev se želimo uveljaviti kot dobavitelj za področje predelave plastičnih mas v regiji, pri katerem bodo kupci dobili celovito ponudbo. Vse na enem mestu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.