Lakara
 • e-connect tisoči uporabnik
  31.05.2019

  Schwertberg/Avstrija – Maj 2019

  ENGEL praznuje pridružitev 1000. uporabnika portala za stranke e-connect. To je podjetje Teknia(Nivnice na Češkem), ki proizvaja široko paleto rezervnih delov za avtomobilsko industrijo. E-connect zagotavlja podporo uporabniku na kraju samem, pomoč upravljalcem strojev in podporo pri naročanju rezervnih delov iz Engla.

   

  “Obsežne možnosti strojne dokumentacije in poenostavljeno naročanje rezervnih delov so bili odločilni dejavniki, ki so nas privedli do registracije v e-connect,” poroča Antonin Janca, vodja vzdrževanja v Teknia Uherský Brod, med obiskom tovarne ENGEL v Schwertbergu, Avstrija. Kmalu zatem so mu sporočili, da je 1000. uporabnik novega portala. Ob tej posebni obletnici je ENGEL povabil svoje stranke v Avstrijo. Antonu Janci je bilo kot darilo predan   vavčer za usposabljanje, ki ga lahko unovči bodisi v novem centru za usposabljanje v Schwertbergu ali v podružnici ENGEL v Pragi. Antonin Janca, ki je odgovoren za 23 različnih vrst strojev za brizganje, je hitro prepoznal velik potencial za učinkovitost, ki ga ponuja e-connect. Sedaj lahko kadarkoli dobi pregled nad strojem, ne glede na lokacijo, in po potrebi pridobi celotno servisno zgodovino vsakega posameznega stroja.

   

  Poiščite rezervni del hitreje

  Portal za stranke dodatno pospešuje komunikacijo. Podporna in servisna povpraševanja lahko posredujete preko spleta, kar omogoča servisni skupini ENGEL, da jih nemudoma začne obdelovati.

  »Z e-connect je nabava nadomestnih delov veliko lažja,« poudarja Janca eno od funkcij, ki jih že od samega začetka intenzivno uporablja. “Zahvaljujoč seznamu shranjenih delov lahko rezervne dele identificiramo veliko hitreje.”

   

  e-connect tlakuje pot za smart factory

  “Za nas je 1000. uporabnik pomemben mejnik, ki smo ga dosegli veliko prej, kot smo pričakovali,” pravi Verena Paradeis, vodja produktov e-connect v podjetju ENGEL AUSTRIA. “Portal je bil od vsega začetka zelo dobro sprejet, saj ne le da poenostavlja številne procese v vsakodnevnem delu, temveč jih dela še bolj učinkovite.”Podjetje ENGEL je od začetka prilagajalo svoj portal za stranke, da bi optimalno izpolnilo prihodnje zahteve za digitalizacijo. Številni servisni izdelki iz programa ENGEL inject 4.0 so sedaj vključeni v e-connect. Nove dodatne zahteve se sproti dopolnjujejo.

   

   

  ENGEL je eno vodilnih podjetji v plastični industriji. Danes vam ENGEL Group nudi vse module za predelavo plastičnih mas na enem mestu: brizgalne stroje za termoplastiko in elastomere, kot tudi avtomatizacijo s posameznimi komponentami, ki so konkurenčne in uspešne tudi na trgu. Z devetimi proizvodnimi obrati v Evropi, Severni Ameriki in Aziji (Kitajska in Koreja) ter podružnicami in predstavniki za več kot 85 držav. ENGEL svoji strankam nudi odlično globalno podporo, ki jo potrebujejo, da so konkurenčni in uspešni z novimi tehnologijami in vrhunskimi produkcijskimi sistemi.

   

  Kontakti za novinarje:
  Ute Panzer, Vice President Marketing & Communications, ENGEL AUSTRIA GmbH,
  Ludwig-Engel-Straße 1, A-4311 Schwertberg/Austria,
  Tel.: +43 (0)50/620-3800, fax: -3009, E-Mail: ute.panzer@engel.at

  Susanne Zinckgraf, Manager Public Relations, ENGEL AUSTRIA GmbH,
  Ludwig-Engel-Straße 1, A-4311 Schwertberg/Austria
  PR-Office: Theodor-Heuss-Str. 85, D-67435 Neustadt/Germany,
  Tel.: +49 (0)6327/97699-02, fax: -03, email: susanne.zinckgraf@engel.at

  Kontakt za bralce:
  ENGEL AUSTRIA GmbH, Ludwig-Engel-Straße 1, A-4311 Schwertberg/Austria,
  Tel.: +43 (0)50/620-0, fax: -3009, email: sales@engel.at

  www.engelglobal.com